KÉRDÉSE VAN?

1ÉRTÉKESÍTÉS: +36 20 / 428 3070
2SZERVÍZ: +36 20 / 428 3100
3ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 85 / 460 735
24 órás ügyfélszolgálatunk van, elérhetők vagyunk bármikor, hétvégén is!

VAGY AKÁR SKYPON

Mátrai Zoltán

Kovács Gabriella

 

Müller Touch 1200

Planets Sun Sun1 Sun2 Sun2

A TouchME terminál megfelel az ISO 11783 ISOBUS szabványnak. Olyan univerzális terminál, amely gyártótól függetlenül minden gépen használható, amely megfelel az ISOBUS szabványelőírásoknak. Tartalmazza az összes alapfunkciót, amelyek az ISOBUS gépek kezeléséhez szükségesek,
1024 x 768 pixel méretű, színes TFT kettős érintőképernyővel van ellátva. Az érintőképernyő fóliája védetten egy üveglap mögött található, ez teszi lehetővé a mezőgazdaság zordabb körülményei közötti alkalmazásra. A TouchME terminál a precíziós gazdálkodáshoz szükséges számos kiegészítő funkciót támogat az APP & GO alkalmazásokkal együtt. Az összes alkalmazást támogatja, ide tartozik pl. a TRACK-Leader, a SECTION-Control és a FIELD-Nav. Az adatátvitel pendrive vagy a beépített GSM-modem segítségével történhet.A TouchME képernyő nagy felbontásának köszönhetően egyidejűleg 5 precíziós gazdálkodáshoz tartozó funkció ill. ISOBUS elven működő gép jeleníthető meg és kezelhető. Minden géphez 2x6 Softkey támogatás tartozik.A plattform CAN 2.0B alapú, és lehetővé teszi a különböző CAN protokollok implementálását. A Codesys 3.4 verziója is integrálható. Ebben az összefüggésben a CAN és a CANopen protokollon keresztül történhet a kommunikáció.

 

FEL

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Tájékoztató.