KÉRDÉSE VAN?

1ÉRTÉKESÍTÉS: +36 20 / 428 3070
2SZERVÍZ: +36 20 / 428 3100
3ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 85 / 460 735
24 órás ügyfélszolgálatunk van, elérhetők vagyunk bármikor, hétvégén is!

VAGY AKÁR SKYPON

Mátrai Zoltán

Kovács Gabriella

 

Kerékterhelés mérő

Planets

 

Sun Sun1 Sun2 Sun2
     

A kerékterhelés mérő:Általában mobil kiszerelésben, mérőlapok formájában kapható, és úgy van kialakítva, hogy egy teherautó kerék ráfér. Ha pontos mérési eredményt akarunk elérni, akkor a jármű minden kerekéhez szükséges egy mérőlap. Mivel ez a lehetőség meglehetősen drága (sok mérőlap), általában csak két mérőlapot szoktak összekapcsolni, amit tengelyterhelés-mérőként használnak.

Előnyei: A mérőlapok többnyire mobilan alkalmazhatók (egy-egy mérőlap kb. 30-70 kg), jó mérési eredményeket ad kéttengelyű tehergépkocsik és kéttengelyű pótkocsik esetében.

Hátrányai: Nagyméretű, alacsony nyomású gumik számára a mérőlapok felülete általában túl kicsi. Mivel a mérőlapok nagyrészt a haladási útvonal felületén, kiemelkedve helyezkednek el, a szintkülönbség miatt nem alkalmasak 3 tengelyű járművek vagy tandemtengelyek mérésére. Menet közben nem végezhető el a mérés. A mérleg járműmérlegként nem hitelesíthető.

   
FEL

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Tájékoztató.