KÉRDÉSE VAN?

1ÉRTÉKESÍTÉS: +36 20 / 428 3070
2SZERVÍZ: +36 20 / 428 3100
3ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 85 / 460 735
24 órás ügyfélszolgálatunk van, elérhetők vagyunk bármikor, hétvégén is!

VAGY AKÁR SKYPON

Mátrai Zoltán

Kovács Gabriella

 

 Professzionális sorvezető GPS és szabályozás-technika

Planets

A gyártó története 

Sun Sun1 Sun2 Sun2
   
 

A Müller-Elektronik GmbH cég története 1977-ben kezdődött, amikor Heinrich Müller egy egyéni vállalkozást alapított. Első saját gyártású eszköze egy hektármérő berendezés volt, melynek fejlettebb változata a mai napig is gyártásban van. 1989-ben új székhelyen egy másik céggel egyesülve már nagyobb szériában gyártották termékeiket. Ez az év egy mérföldkő is egyben, mert ebben ez évben megrendezett Agritechnika nemzetközi agrárkiállításon a cég aranyérmet szerzett a GPS alapú mezőgazdasági technológia bevezetésével. Ma ezt precíziós gazdálkodásnak is nevezzük! Az ezt követő években jelentős növekedés történt. Úgy területileg, mint létszámban és termékekben. 2007-től indult meg a cég külföldi expanziója a Francia kirendeltség megalakításával Müllernek, aki jelenleg másodmagával vezeti a céget. Jelenleg mintegy 250 dolgozóval, mintegy 2000 m2 üzemi területen, külön tesztcsarnokkal, étteremmel, kereskedelmi és fejlesztési egységgel, ügyfélszolgálattal dolgozik a cég termékein.

A cég fejlesztéseivel európai piacvezető az agrárelektronikai piacon, de iránymutató is, hiszen a mai ISOBUS, egységes adatkapcsolati modul a Müller.

"Olyan kiváló minőségű termékeket fejlesztünk és gyártunk, melyen a felhasználói igényeknek és elvárásoknak a legjobban megfelelnek” (Christian Müller ügyvezető, tulajdonos Müller-Elektronik GmbH)

–Elektronik cég által 1999-ben kifejlesztett és Max-Eyth Díjjal kitüntetett, akkor még LBS néven futó egyedi, de standarddá vált találmánya. Jelenlegi termékpaletta a már jól ismert permetezés szabályzás, tartálymérés, sebesség és hektár mérés eszközein felül a teljesen ISOBUS képes terminálokat, sorvezető GPS-eket tartalmazza. A termékek közt találunk olyan berendezéseket is, melyek alkalmasak a traktor, illetőleg a munkagép ISOBUS képessé tételére is, de szenzorokat, elosztókat, szabályzókat is fellelhetünk! A cég jellemzője, hogy nagyon sok gyártó munkagépének fedélzeti számítógépét is ők gyártják. Ilyen például az Amazone, Rauch, Hardi, Rau, Monosem, Sulky, Gaspardo. Nagyon valószínű tehát, hogy az Ön traktorjában is található legalább egy ME gyártású kis, vagy éppen nagy fedélzeti számítógép, melyet reméljük megelégedéssel használ. 2012-től a MÜLLER-ELEKTRONIK GmbH-t Magyarországon teljes termékpalettájával vezérképviseleti rangban az AGRÁRIN Kft. képviseli. Ez teljes importot, szervizt, jótállást is jelent. Képzett kollégák, raktárkészlet és folyamatos rendelkezésre állás, amit biztosít a vezérképviselet!

  Mátrai Zoltán (Agrárin Kf ügyvezető igazgató) 

   

 

   

FEL

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Tájékoztató.